[ad_1]
رشته خشکار یک شیرینی محلی گیلانی است که از زمانهای کهن در ماه رمضان از آن استفاده میشود؛ این شیرینی از ترکیب آرد گندم و مغز گردو و شکر تشکیل شده است.
تصویربردار: مطهره احمدی / تدوینگر: مریم غلامی
[ad_2]
منبع: ایسنا
[ad_1]
رشته خشکار یک شیرینی محلی گیلانی است که از زمانهای کهن در ماه رمضان از آن استفاده میشود؛ این شیرینی از ترکیب آرد گندم و مغز گردو و شکر تشکیل شده است.
تصویربردار: مطهره احمدی / تدوینگر: مریم غلامی
[ad_2]
پایگاه خبری آرمان گرد
سایت تخصصی حوزه گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و شهری
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
© 2021- تمامی حقوق برای پایگاه خبری آرمان گرد محفوظ است. استفاده از خبر با ذکر منبع پایگاه خبری آرمان گرد مجاز است.
© 2021- تمامی حقوق برای پایگاه خبری آرمان گرد محفوظ است. استفاده از خبر با ذکر منبع پایگاه خبری آرمان گرد مجاز است.