رشته خشکار یک شیرینی محلی گیلانی است که از زمانهای کهن در ماه رمضان از آن استفاده میشود؛ این شیرینی از ترکیب آرد گندم و مغز گردو و شکر تشکیل شده است.
تصویربردار: مطهره احمدی / تدوینگر: مریم غلامی
منبع: ایسنا
رشته خشکار یک شیرینی محلی گیلانی است که از زمانهای کهن در ماه رمضان از آن استفاده میشود؛ این شیرینی از ترکیب آرد گندم و مغز گردو و شکر تشکیل شده است.
تصویربردار: مطهره احمدی / تدوینگر: مریم غلامی
© 2021- تمامی حقوق برای پایگاه خبری آرمان گرد محفوظ است. استفاده از خبر با ذکر منبع پایگاه خبری آرمان گرد مجاز است.
© 2021- تمامی حقوق برای پایگاه خبری آرمان گرد محفوظ است. استفاده از خبر با ذکر منبع پایگاه خبری آرمان گرد مجاز است.