یک فعال گردشگری مطرح کرد: غذای حلال مهمترین جاذبه گردشگری ایران است چراکه برای گردشگران مالزیایی و اندونزیایی، غذا خیلی مهم است. با توجه به آنکه در ایران تمام غذاها حلال است قطعا گردشگران از کشور مالزی و اندونزی دیگر دغدغه چک کردن حلال بودن غذا را نخواهند داشت و این بزرگترین مزیت ایران برای جذب این گردگشران است.
به گزارش پایگاه خبری آرمان گرد،، سیمین ثقفی (کارگزار یک آژانس اندونزیایی در ایران) است که از سال ۲۰۱۴ روی بازار اندونزی به طور اختصاصی جزیره بالی فعال شده است و سالانه بستههای سفر به اندونزی را برای ایرانیها تهیه و طراحی میکند، گفت: با وجود آنکه در حوزه تورهای خروجی فعال هستم اما همواره یکی از علاقهمندیهایم آن بود که بتوانیم از ظرفیت بیش از ۲۸۰ میلیون نفری اندوزی که بزرگترین کشور مسلمان دنیا هست، برای توسعه گردشگری ورودی به ایران استفاده کنیم و بتوانیم گردشگران اندونزیایی را جذب کنیم. اما برای تحقق این مهم نیازمند هماهنگی و همکاری گروهی هستیم.
او که به عنوان یکی از شرکت کنندگان در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران حضور داشت، ادامه داد: با وجود آنکه کشورهای اندونزی و مالزی که از جمله کشورهای مسلمان دنیا هستند و میتوانند بازارهای خوبی برای جذب گردشگر به ایران باشند، اما به دلایلی از جمله نبود پرواز مستقیم به این کشورها، عدم فعالیت آژانسهای قدرتمند در این بازار و شاید حتا دلایل سیاسی و اقتصادی از این بازار بالقوه استفاده لازم را نمیبریم.