«شکر لَلِه» طلای سرخ مازندران

نیشکر یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز طرفداران زیادی در طب سنتی دارد. از گیاه نیشکر دو محصول کف و شکر قرمز به دست میآید. نیشکر با توجه به اینکه در مناطق جلگهای به خوبی رشد میکند، میتواند به عنوان محصولی استراتژیک در خودکفایی کشور
نیشکر یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز طرفداران زیادی در طب سنتی دارد. از گیاه نیشکر دو محصول کف و شکر قرمز به دست میآید.
نیشکر با توجه به اینکه در مناطق جلگهای به خوبی رشد میکند، میتواند به عنوان محصولی استراتژیک در خودکفایی کشور نقش داشته باشد، نیشکر یا (لَلِه شیرین) سابقه تاریخی در قائمشهر دارد.
محصول فرآوری شده آن شکر قرمز یا شکر لَلِه است، این گیاه که دارای ۶ تا ۳۷ گونه بوده، دارای ساقه ضخیم و بندبند، به بلندی ۲ تا ۶ متر که قسمت داخلی ساقه آن لیفی و دارای مقادیر زیادی عصاره شکر است، شکر قرمز عصاره نیشکر است که پس از آبگیری ساقههای آن، در دیگهای مخصوص، پخته و در مصارف گوناگون خوراکی و دارویی مورداستفاده قرار میگیرد.
حوا احمدی
برچسب ها :تولید ، تولیدات کشاورزی ، شکر ، شکر قهوه ای ، شهرستان قائمشهر ، عکس استانها ، قائم شهر ، قائمشهر ، کشاورزی ، مازندران ، محصولات کشاورزی ، نیشکر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰