[ad_1]
براساس گزارشی که از “سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد” (فائو) منتشر شده است، میزان گرسنگی در منطقه آمریکای لاتین و کارائیب به “بالاترین” میزان خود در ۱۵ سال اخیر رسیده است.
به گزارش آرمان گرد، به نقل از پایگاه خبری هیل، فائو گزارش کرد که شیوع گرسنگی در سال ۲۰۲۰ در آمریکای لاتین و کارائیب به ۹.۱ درصد رسید و این بالاترین میزانی است که در ۱۵ سال اخیر ثبت شده است. بین سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، شیوع گرسنگی دو درصد افزایش داشته است که به گفته فائو همهگیری کووید-۱۹ میتواند این میزان را توجیه کند.
کشورهای منطقه که بیشترین میزان سوء تغذیه را از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ تجربه کردند عبارتند از هائیتی، ونزوئلا، نیکاراگوئه، گواتمالا، هندوراس، بولیوی و اکوادور. شیوع سوء تغذیه در هائیتی که نزدیک به ۵۰ درصد گرسنگی را تجربه میکنند، شیب تندتری نسبت به سایر کشورها در منطقه دارد.
فائو گزارش کرد: آمار و ارقام نشان میدهد که ما در میدان مبارزه با گرسنگی چندان موفق نیستیم. ما به ۱۵ سال قبل بازگشتهایم و در حال شکست خوردن در این پیکار هستیم.
گرچه فائو خاطرنشان کرد که این روند جدید نیست. میزان گرسنگی در منطقه در شش سال اخیر افزایش یافته و با وجود همهگیری ویروس کرونا این روند بدتر شده است.
در حالی که میزان سوء تغذیه افزایش مییابد، بیماری چاقی کودکان و بزرگسالان نیز تحت نظر است که این نیز در حال شایع شدن است. از هر چهار بزرگسال، یک فرد در این منطقه از بیماری چاقی رنج میبرد و بیماری چاقی در بین کودکان ۷.۵ درصد از کودکان زیر پنج سال را تحت تاثیر قرار میدهد؛ عددی که دو درصد بالای استاندارد جهانی است.
انتهای پیام
[ad_2]